Loader
Muut tuotteet | Moves Oy
875
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-875,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  1. Koti
  2. /
  3. Muut tuotteet

MUUT TUOTTEET JA PALVELUT

Toimitamme myös päätuotteisiimme useasti liitettävät muut komponentit ja lisävarusteet, kuten sähkömekaaniset jarrut, akselikytkimet, erillistuulettimet, moottorialustat ja kiristyskiskot, momenttituet, sinisuodattimet, kaapeliholkit, laakererit jne. Suoritamme tuotteidemme muutos-, huolto- ja korjaustoimenpiteet omassa asennuskeskuksessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta onnistuvat myös käämitys-, koneistustyöt ja asennustyöt.

Dereli on Turkissa vuonna 1989 perustettu sähkömekaanisten jarrujen valmistaja.
Varastoimme DYF- ja DHF-sarjan tasavirtajarruja, joita pystymme jälkiasentamaan
kaikkiin ELK-moottoreihin (IEC63-280)
Temporiti on italialainen sähkömekaanisten jarrujen valmistaja, jonka tuotteet ovat käytössä kaikkialla maailmassa. Varastoimme heidän yleisimmät jarrutyypit ja niiden varaosat Vantaalla ja tarvittaessa asennamme ne moottoreihin.
PTP Industry on ranskalainen kytkin valmistaja, jonka tuotteita käytetään laajasti eri teollisuuden aloilla.
PTP
Chiaravalli on italialainen valmistaja, jolla on kattava sarja ja isot varastot erilaisia voimansiirto komponentteja. Varastoimme heidän Gif-flex sarjan sakarakytkimiä Vantaalla.