Loader
Yritys | Moves Oy
132
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-132,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sähkömekaanisen voimansiirron asiantuntija palveluksessasi yli 35 vuoden kokemuksella.

Moves Oy on teollisuudessa käytettävien sähkömekaanisten voimansiirtolaitteiden maahantuonti- ja myyntiyhtiö. Päätuotteitamme ovat sähkömoottorit, vaihteet ja taajuusmuuttajat. Olemme toimittaneet laitteita menestyksekkäästi jo vuodesta 1985 lähtien laajasti teollisuuden eri aloille. Toimintamme perustana ovat laadukkaat ja kansainvälisesti arvostetut tuotteet sekä motivoitunut ja asiantunteva henkilökunta. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaamme ja kehittämään toimintatapojamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.
Asiakaskuntamme koostuu suurelta osin suomalaisista eri alojen laitevalmistajista ja koneenrakentajista. Erittäin merkittävä asiakaskunta koostuu myös jälleenmyyjistä ja muista paikallisista teollisuuden laitetoimittajista, kunnossapidon asennus- ja huoltoliikkeistä, LVIS- tukkuliikkeistä sekä erikokoisten tuotantolaitosten loppukäyttäjistä. Olemme panostaneet vahvasti tuotteidemme varastovalmiuteen sekä nopeaan ja helppoon asiointiin kanssamme.

Pääedustuksemme ovat

Brook Crompton – Sähkömoottorit
Motovario – Vaihdemoottorit
Ivertek Drives – Taajuusmuuuttajat